Nos encantará saber como fué tu experiencia con nosotros en tu sesión de fotografías. 

Y si eres una escuela y trabajamos para tí, cuentanos que te parece nuestro trabajo. 

Y a cualquiera que le apetezca escribirnos, nos encatará leer :) 

mwfotografies.com

Kevin Donaire
14/02/2019
Cuando se entiende de fotografía y danza se refleja en el resultado final.

Con ganas de repetir!

Un saludo
RAMON VELAZQUEZ
24/05/2018
MUCHAS GRACIAS POR LAS FOTOS SON MUY BONITAS VERLAS CUANDO ESTAN HACIENDO AEROBIC Y VIENDO COMO SE LO PASAN ,A ESTADO MUY BIEN TODO EN AUDITORIO DE CORNELLA CON EL CONCURSO Y DESEANDO YA VER EL PROXIMO CONCURSO ,LAS FOTOS MUY BUENAS GRACIAS
Gemma
23/01/2018
Va ser un plaer treballar amb MW Fotografia. En tot moment em vaig sentir agust gràcies a la confiança i professionalitat que la Mariona em va transmetre en tot moment. Fotografia a fotografia em va demostrar la passió per la seva feina, aconseguint així entre les dos un treball magnífic. Moltes gràcies per la teva dedicació. Tinc ganes de repetir!

It was a pleasure to work with MW Fotografia. I felt good all the time because of her professionality and the confidence she was hiving to me. She showed me her passion for her work during all the session achieving together a fabulous result. Thank you very much for your dedication. Can't wait to repeat!
Anna
10/01/2018
Sempre és un plaer compartir moments de felicitat i il·lusió al vostre costat. El que més m'impressiona és el feeling que es pot arribar a crear.
Impressionant la feina que feu, felicitats.
Lydia
09/01/2018
Es increíble todo lo que puede llegar a juntar el arte, así como la danza o la fotografía; y lo curioso es que tu lo haces a tu manera, que parezca fácil lo difícil, donde se puede admirar mucho más por ser tu propia personalidad llena de arte.
Me has encantado y espero que sigas adelante con tus pasiones y que te hagan poco a poco más feliz.
Anna
08/01/2018
Tot va començar curiosament a Londres i des del primer moment ha sigut especial. Sempre m'he sentit molt còmode i s'agraeix el seny i la professionalitat. Sempre has confiat en mi i els resultats han sigut increíbles. Estic molt contenta amb el que hem fet juntes. Gràcies per la teva feina i la teva passió. Et desitjo molts èxits!!
Jana - Ona
08/01/2018
Que decir?! La confianza, el buen rollo, el saber hacer, la tranquilidad que das en el momento de cada Click, una experiencia nueva cada vez que nos ponemos en tus manos .... y luego, ver los resultados, sin mas, limpios, tal cual, ver año tras año como crecen gracias a tus fotos
Sheila
08/01/2018
Professionalitat, confiança i passió... d'aquí només es poden obtenir uns resultats magnífics i una experiència motivadora i molt enriquidora. Gràcies, Mariona! Felicitats per la bona feina feta! :)
Alba Galimany
08/01/2018
És tan fàcil fer-se un book amb MW! La Mariona et fa sentir còmode, t'ajuda en tot i més, té magnífiques idees... El fet de què sàpiga de dansa ajuda moltíssim, sap perfectament el què es fa i obtens uns resultats fantàstics. Gràcies per les teves meravelloses fotografies. Repetirem!
Mònica Cuenca
22/08/2017
Mariona les teves sessions
Irene
22/08/2017
Vam començar gairebé a la vegada i mai m'arrepentiré d'haver-te donat aquella primera oportunitat. Vam creure l'una en l'altre i gràcies això i a la teva professionalitat seguim treballant i visquent moments juntes.
Sempre et dic que +QBall és casa teva, gràcies per inmortalitzar tants moments.
Felicitats bonica, a seguir lluitant pels teus somnis
Gladys
22/08/2017
A través de tus bonitas fotografías vemos la evolución de nuestra familia.
Tenemos fotografías de danza pero también nos has fotografiado a toda la familia. Siempre hemos disfrutado
mucho contigo.
Moltes petonets.

Marta Bustamante
22/08/2017
Des d'aquell primer moment en que una jove Mariona es presentava davant meu demanant-me fotografiar els meus ballarins vaig creure en tu. La gent que aconsegueix coses és aquella que es mulla, que venç la por i creu en sí mateixa i els seus somnis per damunt de tot. I ara.... mira tot el que has aconseguit!!!! Em sento mig mama pato de MW, amb el teu permís, sobretot perquè ets el major testimoni de la nostra història i ens has acompanyat en el camí desde fa molts anys....
Segueix així, lluitadora!!! I no ens abandonis mai!!!
MOLTES FELICITATS♥️